Publicidad

divendres, 9 de maig de 2014

Tipus de carta de cerca de feina

De cara a cercar feina podem trobar diferents tipus de cartes. La primera seria la carta de resposta a una oferta de feina. En ella hem d'aconseguir destacar els assoliments professionals relacionats amb l'oferta de feina per a tractar de que el seleccionador accedeixi al curriculum i aconseguir una entrevista de feina.

En la carta espontània, hem d'atraure l'atenció del destinatari i informar que es té un curriculum adequat per a l'empresa i aconseguir una entrevista personal.

En la carta d'agraiment després de fer l'entrevista, hem d'agrair a l'entrevistador l'atenció rebuda, enfatitzar la nostra trajectòria i aclarir possibles dubtes. S'ha de mostrar interès i desig per continuar en el procès de selecció.

En la carta després d'una candidatura desestimada com en l'anterir, s'ha d'agrair a l'entrevistador l'atenció rebuda i demostrar serietat i perseverància i mantenir obertes les portes d'aquella empresa per altres procesos de selecció.

Finalment tenint la carta de recomanació, on hem de demostrar a l'entrevistador que tenim l'aval d'altres professionals i on hem d'escollir amb cura als avalistes i repasar amb ells l'experiència laboral conjunta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada