Publicidad

divendres, 9 d’octubre de 2015

Genial per a familiaritnar-nos amb l'anglèsDe cara a començar estudis d'anglès i fins i tot de cara a millorar.lo i mantenir-lo, la revista Speak Up es del millor que poden trobar entre les diverses publicacions en anglès.

Editada per RBA revistas té una periodicitat mensual i va acompanyada d'un cd amb la transcipció completa de l'article o entrevista, i a més d'ajudar-nos a comprendre la llengua anglesa, ens familiaritza amb els diferents tipus de pronunciació i els distints acents que té la llengua.

Mitjançant les entrevistes, ens familiaritzem amb les diferents formes de parlar l'anglès en els diversos llocs on la llengua és oficial: Regne Unit, Estats Units, Canadà, Austràlia, etcetera.

A més, ens familiaritzem també amb la pronunciació, evitant així cometre errades a l'hora de posar en pràctica la parla i al ser una revista d'informació general, ens acostumem a adquirir llenguatge dels més diversos temes.

Amb dvd costa 17,95 euros però és molt fàcil encontrar exemplars en qualsevol biblioteca púbica de l'Estat Espanyol, i poder portar-se-la a casa durant un mes i poder posar així en pràctica l'anglès sense necessitat d'adquirir-la.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada