Publicidad

divendres, 6 de novembre de 2015

El diàleg interior: la teva emissora personal (Marta Garcia)Cadascú de nosaltres tenim una ràdio mental, aquella veu invisible amb la que sempre estem interactuant.

Els interlocutors d’aquesta emissora, i que donen forma a aquesta veu, són els nostres pensaments, sentiments profunds i emocions. I aquests, siguin positius o negatius, tenen un gran impacte en nosaltres mateixos: des de les nostres accions, la manera com ens veiem fins la percepció que tenim de la vida i la nostra realitat.

Has parat atenció en el teu diàleg intern? Quin ambient s’hi respira: d’autoritat i crítica o de suport i empatia?

S’ha convertit aquesta veu en la teva pitjor enemiga, embrutant-te de crítica i judici les teves emocions? T’ha fet víctima de la seva negativitat i et veus incapaç d’actuar? O, en canvi, és la teva gran aliada, regalant-te bons consells i sàvies paraules perfumades d’estima, respecte i acceptació? T’inspira per a l’acció i mostrar-te autèntic i espontani? Creeu junts noves oportunitats?

Dons enhorabona. És bo fer neteja mental si et sents molt pessimista. Si canvies el to de la veu critica i inflexible per un to serè, dolç i positiu, veuràs com en el teu interior hi trobaràs un gran amic. La teva capacitat d’acció serà major i assoliràs una actitud més constructiva davant la vida i per a enfrontar-te millor davant qualsevol situació que se’ns presenti.

Crea’t un bon ambient mental on les teves emocions, valors i potencial estiguin en bona sintonia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada