Publicidad

dijous, 26 de novembre de 2015

La il·lusió: una reconquesta vital (Marta Garcia)Et sents engarjolat en una comparsa de dies autòmats cosits de deures i obligacions? Et sents perduts en una buidor asfixiant? Ja no saps que fer, ni com? No veus la motivació enlloc? T’han pegat una queixalada la desesperança i el desencís i et sents derrotat? Et governa el desànim? Dons és moment de dir prou.

Atura’t. Cavil·la, mira’t ben endins i pregunta’t: des de quan em sento així? Què ho va generar? Vull continuar sumit en aquest pantà profund i fangós on gairebé no puc ni respirar? Doncs ja n’ha prou de sobreviure: escull viure.

Per començar, fes dissabte internament: endreça’t. Desempallega’t d’allò que s’ha tornat obsolet i inútil. I rescata la il·lusió, el superpoder de la teva infància. Segurament estarà abandonada en algú racó embolicada amb una capa de pols. Malauradament, molt deixen de parar-li atenció quan enceten l’etapa adulta, ja que consideren que no està a l’alçada de la nova realitat... i és tot el contrari.

La il·lusió autèntica és una combinació màgica d’alegria, entusiasme, les ganes de fer coses i la passió. I ben dirigida cap al nostre objectiu potencia la nostra confiança, creativitat i talent: per tot això la considero un superpoder.

Si has decidit viure, això implica viure amb il·lusió. Per tant, és hora de creure en ella i alimentar-la, reconquerint el sentit i el teu anhel més profund. És ferm i potent i, quan hi penses, se’t dibuixa un somriure a la cara que neix del fons del teu cor. I se t’encén una joia interna que et pessigolleja de dalt a baix i et rega de vitalitat. Enfunda’t en la teva capa groga de la il·lusió mentre recorres el trajecte cap al teu objectiu tan preuat. T’adonaràs que aquest superpoder actua multiplicant-te d’alegria, anul·lant la por, esquivant els contratemps i empenyent-te amb força i passió cap allò que et fa sentir viu. I el més important: és contagiosa i t’ensenyarà a viure a flor de pell, posant tots els teus sentits a punt de solfa. Quan estàs inspirat per algun gran propòsit, algun projecte extraordinari, tots els teus pensaments trenquen tots els seus lligams, la teva ment transcendeix les limitacions, la teva consciència s’expandeix cap a totes les direccions, i et trobes a tu mateix en un món nou, gran i meravellós. Forces latents, facultats i talents cobren vida, i descobreixes que ets una gran persona, molt més del que mai haguessis somniat ser. Patanjali.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada