Publicidad

divendres, 4 de novembre de 2016

Fundació Franklin Covey

La Fundació Flanklin Covey, creada per coach del mateix nom, es dedica en més de 100 països a ajudar a les persones i a les empreses a promoure la seva grandesa.

Els seus principis fundamentals són:

1. Les persones són intrinsecament capaces, aspiren a la grandesa i tenen el poder de decidir.

2. Els principis són eterns i universals, i amb el fonament d'una efectivitat duradora.

3. El lideratge és una opció, construïda des de dins, sobre els fonaments de la personalitat. Els grans liders alliberen el talent i la passió col·lectius de les persones i els dirigeixen cap a la fita correcta.

4. Els hàbits d'efectivitat provenen exclusivament de l'ús compromès de processos i eines integrats.

5. El rendiment sostingut i superior requereix un mètode per aconseguir resultats i desenvolupar capacitats.

Els seus valors són:

1. Estar compromès amb els principis. Ens apasiona el nostre tema i ens esforcem per ser els models dels principis i pràctiques que ensenyem.

2. Compromís a llarg termini amb el client. Som transigents amb el compliment de les promeses que fem als nostres clients. El nostre èxit depèn totalment del seu èxit.

3. Respecte per la persona en el seu conjunt. Ens valorem els uns als altres i tractem totes les persones amb les quals treballem com a socis veritables.

4. Creixement rendible. Considerem la rendibilitat i el creixement com l'ànima de la nostra organització; ens donen la llibertat d'acomplir la nostra missió i la nostra visió.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada